Skip to main content

Sessions sense pressa, sessions naturals, totalment lifstyle,. El que faig és plasmar els vostres moments, estil de vida. Aquesta fotografia real, més vosaltres, la vostra família tal com és.

Serà una sessió molt tranquil·la, ens deixarem portar per l’espontaneïtat i els moments que vagin sorgint, petons, abraçades, pell amb pell, canvis de robeta, de bolquer, tota la vostra essència plasmada en aquest record.

Segurament el vostre petit/a ja fixa més la mirada, ja no dorm tant, aprofitarem també molts d’aquests moments. També segur que hi haurà molts somriures. Podreu interactuar una mica més amb el vostre nadó i aconseguirem fotos més naturals.

¿Qui diu que no podem tenir el record del vostre bebè el 1r mes o 2 mes de vida?

Aquests dies de caos pel COVID_19 moltes futures mames i també les que heu donat a llum que havíem de fer el reportatge, es pregunten si poden fer la sessió quan tot això s’acabi, més a menys ( el primer mes de vida).

Doncs clar que Sí!

I ho celebrarem a lo gran!

Així que si acabes de tenir un nadó o estàs a punt i tens por de quedar-te sense fotos, no et preocupis, tot té solució.

Farem una sessió Neborn Lifestyle, una mica més grandet, això si, però quedarà preciosa!

¿Que et sembla la idea?

No saps les ganes que tinc!

Escriu-me!

Una abraçada,

Gemma

                                                                                                                                       *************************************************************************

Fotografía DE BEBES HASTA LOS 2 MESES

Sesiones sin prisa, sesiones naturales, totalmente lifstyle,.Lo que hago es plasmar vuestros momentos, estilo de vida. Esta fotografía real, más vosotros, vuestra familia tal y como es.

Será una sesión muy tranquila, nos dejaremos llevar por la espontaneidad y los momentos que vayan surgiendo, besos,abrazos, piel con piel, cambios de ropita, de pañal, toda vuestra esencia plasmada en este recuerdo.

Seguramente vuestro bebe ya fija más la mirada, ya no duerme tanto, aprovecharemos también muchos de estos momentos.También seguro que habrá muchas sonrisas. Podréis interactuar un poco más con vuestro bebe y conseguiremos fotos más naturales.

¿Quien dice que no podemos tener el recuerdo de vuestro bebe el 1er mes o segundo mes de vida?

Estos días de caos por el COVID_19 muchas futuras mamas y mamas que ya dieron a luz que teníamos que hacer el reportaje se preguntan si pueden hacer la sesión cuando todo esto se acabe, más a omenos (al mes de vida).

¡Pues claro que Si!

¡Y lo vamos a celebrar a lo grande!

Así que si acabas de tener un bebe o estas apunto y tienes miedo a quedarte sin fotos, no te preocupes todo tiene solución.

Haremos una sesión Neborn Lifestyle

¿Que te parece la idea?

¡No sabes las ganas que tengo!

escribe-me!

Un abrazo,

Gemma

 

 

 

Leave a Reply