Skip to main content

Aquesta tardor hem tingut molts bebès, moltes sessions de fotos de família, moltes mares embarassades, però també bebès que han vingut a celebrar el seu aniversari, el seu primer anyet tan especial.
No deixis mai de fotografiar el teu bebè.
Les sessions de fotos newborn són pura màgia, però el seu primer any quan comencen a fer tants canvis i aprendre tantes coses és quelcom molt especial també.
Sempre recomano fer àlbums, aquestes fotos en paper tindran un sentit més especial encara i més en el llarg del temps i quan els nens es vagin veient en aquests àlbums de fotos.
Per això fem fotos que parlin per si soles de la vostra família, fotos dels nens sols, jugant compartint, fotos plenes d´abrasades i petons, fotos que t’ajudin a recordar gestos, mirades, les formes de ser, fotos que et tornin aquest dia.
Les fotos sempre ens fan viatjar en el temps, per això no hem de deixar de fer-ne.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es IMG_0083-copia-1024x683.jpgLa imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es IMG_0114-copia-1024x683.jpgLa imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es IMG_0080-copia-1024x683.jpg
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es IMG_0065-1024x683.jpg

Leave a Reply